Hugo Broos komt met meer nieuws over job van technisch directeur bij Club Brugge

Hugo Broos komt met meer nieuws over job van technisch directeur bij Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het vertrek van Vincent Mannaert bij Club Brugge zorgt voor heel wat vers bloed. De job van technisch directeur is echter nog altijd niet ingenomen.

De functie van Vincent Mannaert wordt na zijn ontslag bij Club Brugge verdeeld over drie nieuwe gezichten. Twee daarvan zijn al ingevuld, enkel op wie de nieuwe technisch directeur van de club wordt is het nog wachten.

Een naam die al tientallen keer viel is die van Hugo Broos. Hij had nochtans gezworen dat Zuid-Afrika zijn laatste job werd, maar een positie van technisch directeur bij Club Brugge, dat ziet hij wel nog zitten.

Adviserende rol

“Ik ben een kandidaat en ik weet wat de club van mij zou verwachten”, vertelt Hugo Broos aan de Waalse krant La Capitale. “Het zou meer een adviserende rol zijn. Mijn stem zou niet doorslaggevend zijn, maar mijn ervaring zou goed van pas komen, vooral als het gaat om het kiezen van een speler of de relatie van een coach met zijn ploeg en het management.”

Vooral dat laatste lijkt broodnodig in het Jan Breydelstadion. “Ik denk dat Brugge daar de laatste tijd een gebrek aan heeft sinds het vertrek van Vincent Mannaert, vooral in het management van de zaak Ronny Deila. Voor de rest weet ik niet veel meer. Het nieuwe organigram zal ongetwijfeld bekend zijn na de play-offs”, licht Broos nog een tipje van de sluier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties